Your Bartender: Όλοι θέλουμε τον δικό μας bartender

Your Bartender: Όλοι θέλουμε τον δικό μας bartender

Ο κάθε άνθρωπος έχει ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή του, όπως ένας γάμος, ένα πάρτι γενεθλίων ή οποιοδήποτε άλλο σημαντικό γεγονός. Σε τέτοιες περιπτώσεις ψάχνουμε κάποιους ανθρώπους, συνήθως άγνωστους σε εμάς, που καλούνται να κάνουν αυτές τις ξεχωριστές στιγμές μας όσο το δυνατόν πιο αξέχαστες. Ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι κάποιος bartender, που με τα cocktails του θα έκανε τον κόσμο να διασκεδάσει.

Μιλήσαμε με τον Τάσο Τσιλίκουνα, ο οποίος έχει ξεκινήσει την δική του προσπάθεια στον χώρο του bar catering, μαζί με άλλους επαγγελματίες bartenders. Το όνομα της εταιρείας, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι, αφού το “Your Bartender” περιγράφει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τι θέλει να πετύχει ο Τάσος και η ομάδα του. Να μείνει στη συνείδηση των ανθρώπων που θα τον επιλέξουν για πρώτη φορά, ως ο «δικός τους bartender».

Όταν του ζητήσαμε να περιγράψει στον κόσμο το τι ακριβώς είναι και που στοχεύει το “Your Bartender” δεν το σκέφτηκε καθόλου, αφού είναι ξεκάθαρο στο μυαλό του: «Το Your Bartender, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες bar, για οποιουδήποτε είδους περίσταση, γάμους, εταιρικά event, βαφτίσια, γενέθλια. Στήνουμε από την αρχή ένα σύγχρονο cocktail bar ή bar σε οποιονδήποτε χώρο μας ζητηθεί με μοναδικό σκοπό την διασκέδαση των ανθρώπων που μας έχουν επιλέξει και των καλεσμένων τους, σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες και διαφορετικές γεύσεις των cocktail μας».

Όσο για το πώς γεννήθηκε η ιδέα για την δημιουργία του project, μας είπε χαρακτηριστικά: «Η αφορμή ήταν τα γενέθλια ενός φίλου που μου ζήτησε να οργανώσω ένα party στο σπίτι του το οποίο πήγε εξαιρετικά και έμειναν όλοι πολύ ευχαριστημένοι. Ακολούθησε ένας γάμος στη Νάξο, που εκεί κατάλαβα ότι είναι αυτό που πραγματικά με γεμίζει. Να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά, σερβίροντας του τα καλύτερα δυνατά cocktails χωρίς περιορισμούς στην ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών μου γενικότερα. Ήθελα η παραμικρή λεπτομέρεια να περνάει από τα χέρια μου. Ακόμα και ο δυόσμος ή το lime που θα χρησιμοποιήσω να το έχω επιλέξει εγώ για να είμαι ικανοποιημένος με αυτό που σερβίρω».

Όπως σε κάθε χώρο, έτσι και στο κομμάτι του bar catering ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά με βασικά όπλα το χαμόγελο και την δημιουργία προσωπικών σχέσεων με τους ανθρώπους που επιλέγουν το Your Bartender, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα: «Πέρα από την ποιότητα των υλικών και πέρα από τα ευφάνταστα και πρωτότυπα cocktails, το σημαντικότερο για εμένα είναι η συνεργασία μας με τους ανθρώπους που μας επιλέγουν για τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας σε αυτή τη δουλειά είναι τα χαμόγελα τους και το γεγονός ότι με πολλούς από αυτούς συνεχίζεται η επικοινωνία και μετά τα event. Εξίσου σημαντικό είναι να μπορείς να προσαρμόζεσαι ανάλογα με το ύφος της κάθε εκδήλωσης, αλλά ο κύριος στόχος, είναι να μένει στο μυαλό τους, ότι έχουν βρει τον δικό τους bartender (Your Bartender)».

Είναι γεγονός ότι τα πρώτα του «βήματα» πίσω από τη μπάρα τα έκανε σε μαγαζιά της Νέας Σμύρνης και αυτή συνεχίζει να έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του: «Είναι μία από τις ομορφότερες περιοχές στην Αθήνα, με την απίστευτη Πλατεία, στην οποία έχω περάσει τα περισσότερα και καλύτερα χρόνια της ζωής μου, έχοντας δημιουργήσει φιλίες ζωής είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό τομέα, αφού είχα την τύχη να δουλέψω σε αρκετά μαγαζιά της περιοχής».

Παλαιότερα, το bar catering σε έναν γάμο ή σε κάποιο πάρτι θεωρούταν περιττό ή πολυτέλεια. Πλέον, τείνει να γίνει ένα από τα πρώτα πράγματα που ζητάει κανείς σε ένα event που είναι σημαντικό για αυτόν για τον οποιονδήποτε λόγο. Αν είστε από αυτούς που θα θέλατε να έχετε έναν «δικό σας» bartender αλλά δεν ξέρετε που να ψάξετε, κάντε μια βόλτα από το κέντρο και συγκεκριμένα στην οδό Ατρειδών 3. Εκεί θα σας περιμένει ο Τάσος, πάντα με χαμόγελο. Φεύγοντας, πέρα από το ότι θα έχετε βρει τον προσωπικό σας bartender, θα έχετε κάνει και έναν καινούριο φίλο.

Official Website: www.yourbartender.gr
Facebook: Your Bartender
Cover Photo: Nikos Mylonas

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *