Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στην Πλατεία

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στην Πλατεία

Με αφορμή το ότι έφτασε το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από τα Χριστούγεννα, είπαμε να κάνουμε μια έρευνα για το τι θα κληθεί να πληρώσει ένας γονιός αν αποφασίσει να πάει μια βόλτα στα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια της Πλατείας για να διασκεδάσει με τα παιδιά του.

Οι επιλογές μπορεί να μην είναι πάρα πολλές, αλλά σίγουρα είναι για όλα τα γούστα. Υπάρχει ένα Carousel το οποίο προτιμούν κυρίως τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά, τρενάκι, και παγοδρόμιο για μεγαλύτερα παιδιά και τους μεγάλους. Για να κάνεις μια βόλτα στα αλογάκια του Carousel, θα πρέπει να πληρώσεις 1 € ανά άτομο, όπως και στο τρενάκι. Δυστυχώς, αν ένα παιδί δεν μπορεί να κάνει μόνο του τη βόλτα χωρίς να διατρέχει κίνδυνος να χτυπήσει, ο γονιός-συνοδός του, θα πρέπει να πληρώσει, ακόμα κι αν στέκεται απλά δίπλα του.

Για να βάλεις τα παγοπέδιλα και να κάνεις πατινάζ στο παγοδρόμιο, θα πρέπει να δώσεις 2,5 € ανά άτομο για 15’. Αν πάλι κάποιος νιώσει την ανάγκη να φάει κάτι και δεν θέλει ή δεν μπορεί να απομακρυνθεί πολύ, υπάρχει καντίνα στον χώρο, στην οποία θα βρει κανείς, Nachos με 2,00 € και με επιπλέον 0,50 € θα μπορεί να βάλει σε αυτά και λιωμένο τυρί Cheddar. Επίσης υπάρχουν και Pop Corn (1,50 €).

Όπως σε όλες τις περιπτώσεις, για άλλους οι τιμές είναι λογικές και για άλλους υψηλές. Εμείς απλά παραθέτουμε τα δεδομένα για να ξέρει ο καθένας από πριν ποιες είναι οι επιλογές του και αν αξίζει τον κόπο να πάει ή όχι. Καλές γιορτές σε όλους!

img_5611

img_5606

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *