Τι είναι το neasmirnicity.gr;

Τι είναι το neasmirnicity.gr;

Είναι πολύ δύσκολο να βάλεις σε καλούπια ένα ηλεκτρονικό περιοδικό. Ακόμα κι αν το όνομά του παραπέμπει ξεκάθαρα σε κάτι συγκεκριμένο. Στην περίπτωσή μας, το neasmirnicity.gr δεν θα μπορούσε να έχει ως βασικότατο πυρήνα θεματολογίας την Νέα Σμύρνη και Ο, ΤΙ αφορά τους δημότες της.

Πρώτα απ’ όλα μας αφορά τι γίνεται στην πόλη που όλοι μας αγαπάμε (άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο). Δεν μπορούμε όμως να ομφαλοσκοπούμε σε ό, τι συμβαίνει και να ζούμε κλειστοί στα «τείχη» που θέτουν τα σύνορα του Δήμου μας.

Δεν θα κλείσουμε τα μάτια σε ό, τι γίνεται γύρω μας. Στους γύρω δήμους, στην Αθήνα, στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Θα ασχοληθούμε και με αυτά, αλλά με μέτρο, χωρίς να «καπελώνουν» τον λόγο δημιουργίας του περιοδικού μας, που δεν είναι άλλος από το να προβάλλουμε και να τονίσουμε ό, τι αξίζει και συμβαίνει στην Νέα Σμύρνη. Όπου χρειάζεται κριτική θα γίνεται, αλλά μόνο για το κοινό καλό, χωρίς εξαρτήσεις από κανέναν και τίποτα.

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που ζούμε στην Νέα Σμύρνη από μικρά παιδιά, έχουμε μεγαλώσει στην Πλατεία και θέλουμε να φτιάξουμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που θα έχει την πόλη μας σε πρώτο πλάνο. Το αν θα καταφέρουμε να το αγκαλιάσει ο κόσμος, είναι κάτι που εξαρτάται σε μικρό βαθμό από εμάς. Αλλά από τη μεριά μας θα δώσουμε το 110% των δυνάμεων και των δυνατοτήτων μας. Γιατί πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, ο καθένας στον τομέα του.

Δεν είμαστε ειδησεογραφικό site αλλά ένα ηλεκτρονικό περιοδικό. Στόχος μας είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα των δημοσιεύσεων. Θα μπει κάτι που αξίζει και όχι κάτι που «πρέπει» να μπει γιατί βολεύει κάποιον. Μας αρέσει πολύ ο αθλητισμός και ειδικότερα το ποδόσφαιρο.

Αυτό που απεχθανόμαστε περισσότερο απ’ όλα, είναι τα άκρα. Είτε πολιτικά, είτε οπαδικά, είτε οποιασδήποτε άλλης μορφής άκρα. Όλες οι άλλες γνώμες, μη εμπρηστικές ή ρατσιστικές, είναι ευπρόσδεκτες και θα ακουστούν από την σελίδα μας. Οι προπαππούδες και οι παππούδες μας βρήκαν καταφύγιο στην Νέα Σμύρνη πριν πολλά χρόνια, οπότε δεν θα μπορούσαμε εμείς να είμαστε ρατσιστές.

Κάθε αρχή και δύσκολη και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Οπότε θα βάλουμε τα δυνατά μας από την πρώτη μέρα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους από εσάς και να σας κάνουμε μέρος της παρέας μας. Ως γνωστόν, όσο μεγαλύτερη η παρέα, τόσο καλύτερα περνάει κανείς.

Καλή ανάγνωση!

Η ομάδα του neasmirnicity.gr

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *