Πυροβολισμοί σε ώρα αιχμής στην Ελευθερίου Βενιζέλου!

Πυροβολισμοί σε ώρα αιχμής στην Ελευθερίου Βενιζέλου!

Σκηνές που δεν έχουμε συνηθίσει εκτυλίχτηκαν πριν από λίγη ώρα στην Νέα Σμύρνη και μάλιστα σε κεντρικότατο δρόμο και σε ώρα αιχμής. Συγκεκριμένα, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και σε σημείο το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από στάση του τραμ αλλά και από παιδική χαρά, ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από τις πλαστικές σφαίρες χτυπήθηκαν μαθητές χωρίς ωστόσο κάποιος από αυτούς να τραυματιστεί σοβαρά. Περισσότερο τρόμαξαν όπως μας ανέφεραν συμμαθητές και φίλοι τους που βρίσκονταν στο σημείο. Πέρα από την παιδική χαρά και την στάση του τραμ, το σημείο είναι πολυσύχναστο από μαθητές που παρακολουθούν τα μαθήματά τους σε διάφορα φροντιστήρια κατά μήκος της οδού Βενιζέλου.

Μετά από άμεση κινητοποίηση των γειτόνων αλλά και της αστυνομίας, ο δράστης συνελήφθη, ενώ ακόμα και τώρα, αρκετή ώρα μετά το συμβάν, το σημείο είναι γεμάτο με δημοσιογράφους, ενώ υπάρχει και διακριτική παρουσία και της αστυνομίας.

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *