Με τον Πανιώνιο, στηρίζουμε ΌΛΟΙ τον μικρό Βαγγέλη

Με τον Πανιώνιο, στηρίζουμε ΌΛΟΙ τον μικρό Βαγγέλη

Η ιστορία του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη είναι γνωστή σε κάποιους και λιγότερο γνωστή σε άλλους. Ο 5άχρονος Βαγγέλης, μάχεται από τα 2 του χρόνια με τον καρκίνο και πριν από λίγο καιρό κρίθηκε αναγκαίο να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και να υποβληθεί σε μια πολύ δαπανηρή θεραπεία που θα τον βοηθήσει να βγει νικητής σε αυτή την άδικη μάχη.

Για να γίνει αυτό, χρειαζόταν να μαζευτεί το υπέρογκο ποσό των 500.000 ευρώ. Προφανώς οι γονείς του δεν θα μπορούσαν να καλύψουν αυτά τα έξοδα. Ο Βαγγέλης τυχαίνει να είναι βαφτισιμιός του Πέτρου Πολυχρονίδη και ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά αντίθετα και προς τιμήν του, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δύναμη των social media. Με μια ειλικρινή και ανθρώπινη έκκληση, έκανε γνωστό το πρόβλημα του Βαγγέλη και ζήτησε την βοήθεια όλων μας, ώστε να μαζευτεί μισό εκατομμύριο ευρώ για να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος από τα έξοδα για της θεραπείας. Αυτό όχι μόνο έγινε, αλλά έγινε και σε χρόνο ρεκόρ. Τα χρήματα μαζεύτηκαν και την Δευτέρα (26/6) ο Πέτρος Πολυχρονίδης, με το παρακάτω βίντεο, ανακοίνωσε μαζί με τον Βαγγέλη ότι αναχωρούν για την Αμερική:

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους διεθνείς της εθνικής ποδοσφαίρου που στήριξαν και μέσα από βίντεο, αλλά και έμπρακτα (ένα μεγάλο μέρος του ποσού μαζεύτηκε από αυτούς) την προσπάθεια. Ο αγώνας όμως όχι μόνο δεν έχει λήξει, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Ήταν σχεδόν αυτονόητο ότι ο Πανιώνιος δεν θα μπορούσε να μείνει απλός θεατής σε όλη αυτή την προσπάθεια. Έτσι, έχει οργανωθεί ένα φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στις 2 Ιουλίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Την Τετάρτη (28/6) ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του Βαγγέλη για να καλυφθεί μέρος της θεραπείας και της διαμονής της στην Αμερική. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την άξια θαυμασμού προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας και ας ελπίσουμε ότι κι άλλοι σύλλογοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Πανιωνίου για να μαζευτούν ακόμα περισσότερα χρήματα. Ακόμα κι αν δεν δώσουμε το παρόν στο γήπεδο για τον οποιονδήποτε λόγο, μπορούμε να αγοράσουμε συμβολικά ένα εισιτήριο. Σίγουρα αξίζει τον κόπο για ένα παιδικό χαμόγελο.

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *