Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία των “Πανθήρων”

Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία των "Πανθήρων"

Πλέον δεν αποτελεί είδηση το γεγονός ότι οι “Πάνθηρες” διοργάνωσαν μια εθελοντική αιμοδοσία. Είναι πλέον μια συνήθεια, η οποία επαναλαμβάνεται όσο το δυνατόν συχνότερα. Στην πιο πρόσφατη από αυτές, το Σάββατο (16/10) πλήθος κόσμου έσπευσε να συμβάλει στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια. Άνθρωποι ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου, Νεοσμυρνιώτες και μη, ήταν παρόντες για να γεμίσουν την τράπεζα αίματος σε συνεργασία με το Ασκληπιείο Βούλας. Η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε:

“Η αιμοδοσία το Σάββατο (16/9) έδειξε για ακόμη μια φορά το πιο υγιές πρόσωπο της Κυανέρυθρης οικογένειας. Η προσέλευση ήταν μεγάλη από την αρχή της αιμοδοσίας μέχρι και το τέλος της. Η τράπεζα αίματος των Πανθήρων και όλου του Πανιωνίου δείχνει πως δεν έχει ταβάνι και ημερομηνία λήξης και γι’ αυτό υπεύθυνος είναι ο κόσμος του Ιστορικού. Σας ευχαριστούμε όλους που μας ενισχύσατε και αναμένουμε την επόμενη συνάντηση μας.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλο το προσωπικό του Ασκληπιείου Βούλας για την άριστη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Υ.Γ.1 Πολύ ωραία εικόνα μικρών παιδιών να συνοδεύουν τους γονείς τους στην αιμοδοσία… Αυτά τα παιδιά γνωρίζουν το καλύτερο πρόσωπο του Πανιωνίου…

Panthers Club 1983″

aimodosia-1

aimodosia2

 

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *