Θέλει να προστατεύσει τις γειτονιές ο Δήμος

Θέλει να προστατεύσει τις γειτονιές ο Δήμος

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα, πολλοί συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα κλοπών στην Νέα Σμύρνη. Άλλοι απώλεσαν χρήματα, ή πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα ενώ άλλοι ακόμα πιο άτυχοι, έχασαν το αυτοκίνητο ή τη μηχανή τους, είτε προσωρινά είτε για πάντα. Το θετικό είναι ότι αυτό έφτασε στα “αυτιά” των ανθρώπων του Δήμου και αυτοί με τη σειρά τους δεν έμειναν αμέτοχοι. Συγκεκριμένα, ο Δήμος σύναψε συνεργασία με ιδιωτική εταιρεία security, οι άνθρωποι της οποίας θα περιπολούν σε πολλά σημεία της πόλης για να αποτρέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

“Η προστασία της δημοτικής περιουσίας και των υποδομών της πόλης αποτελεί προτεραιότητα για τη σημερινή διοίκηση του Δήμου. Η σύμπραξη με ιδιωτική εταιρεία φύλαξης αυξάνει την περιφρούρηση σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης μας καθώς επίσης και στα σχολεία, στις πλατείες, στις παιδικές χαρές και γενικότερα στα δημοτικά κτήρια  της πόλης. Στην κίνηση αυτή ο Δήμος οδηγήθηκε μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και λαμβάνοντας υπόψιν την υποστελέχωση του αστυνομικού τμήματος Νέας Σμύρνης. Η πρωτοβουλία αυτή έχει σκοπό την μείωση της παραβατικότητας και παράλληλα την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Νέας Σμύρνης.

Η πεζή περιπολία είναι σε 24ωρη βάση και περιλαμβάνει : Άλσος, Πλατεία Καρύλλου, Κεντρική Πλατεία και Πλατεία Χρυσοστόμου. Η περιπολία με το όχημα είναι από τις 10:00 μ.μ έως τις 6:00 π.μ. και περιλαμβάνει : σχολεία, παιδικές χαρές, δημοτικά κτήρια”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *