Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Γαλαξία

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Γαλαξία

Δευτέρα 5/6 είναι η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και η Νέα Σμύρνη δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτό. Η ανακύκλωση είναι πολύ σημαντικότερη από όσο νομίζει ο καθένας από εμάς και το ιδανικό είναι να ενημερώνονται τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία για τα οφέλη της για να είναι ευαισθητοποιημένα μεγαλώνοντας, στο θέμα αυτό.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στον Γαλαξία, στην οποία μικροί και μεγάλοι θα μάθουν πόσο σημαντικό είναι για το περιβάλλον, το να ανακυκλώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Η ενημέρωση θα γίνει ουσιαστικά με πολύ διασκεδαστικό τρόπο για να κρατήσει το ενδιαφέρον τον παιδιών κατά την εκδήλωση, οπότε καλό θα είναι όποιος έχει την δυνατότητα, να πάρει τα παιδιά του και να βρεθεί στον Γαλαξία στις 11.00 της Δευτέρας (5/6).

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν, να παίξουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καθώς και να παρακολουθήσουν θεατρικό έργο, όση ώρα θα βρίσκονται στον χώρο της εκδήλωσης. Όλα αυτά, παίρνοντας παράλληλα σημαντικά ερεθίσματα για την έννοια της ανακύκλωσης.

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *